inspiratiegroep-non-dualiteit.jpg

Bijeenkomsten in

Brugge en Kortrijk

Samen stilte en inspiratie delen

​Ben je geboeid door advaita, dzogchen, zelfrealisatie..., of door non-dualiteit in het algemeen? In contact komen met dat wat we ten diepste zijn? 

De bijeenkomsten van de Inspiratiegroep Non-dualiteit zijn telkens opgebouwd rond een centraal thema. Na een korte introductie worden inspirerende citaten of meditatieve teksten afgewisseld met periodes van stilte om de inhoud diep te laten doordringen. 

Achteraf praten we even kort na over wat bij ons leeft met betrekking tot het thema. We sluiten de voormiddag af met een kopje koffie of thee en een gezellige babbel.

De Inspiratiegroep Non-dualiteit komt maandelijks samen in Brugge en op regelmatige momenten in Kortrijk. De data vind je hieronder of in de maandelijkse nieuwsbrief van Dit Moment.

Praktische info Brugge

Data: iedere laatste zondag van de maand van 10u tot 12u (Opgelet: momenteel zijn er geen bijeenkomsten mogelijk door de coronamaatregelen)

Volgend thema: Rupert Spira

Deelnameprijs: 7 euro (koffie/thee inbegrepen)

Onthaal: vanaf 9u45. We starten stipt om 10u.

Locatie Brugge: De Klaproos - Gentpoortstraat 41 - 8000 Brugge

Meer info: op www.advaitabrugge.be

Praktische info Kortrijk

Volgende bijeenkomst: nog te bepalen

Thema:

Deelnameprijs

Aanmelden

Locatie voor fysieke bijeenkomsten in Kortrijk: Gebouw S op de campus van de Vives-hogeschool in Kortrijk

De Vivescampus ligt langs de Doorniksesteenweg (nr. 145) maar het S-gebouw (Sociaal-agogisch Werk) is het best bereikbaar langs de Sint-Denijseweg ter hoogte van nr. 1. Daar Parking 4 van de Vives-campus oprijden en binnengaan in het gebouw aan de rechterkant waar je op elke hoek een S ziet hangen. Iemand zal de glazen schuifdeur voor je openen (contactpersoon: 0472/72 35 10).

Bekijk hier een plannetje van de locatie.