top of page

Advaita Brugge

Ben je geboeid door advaita, dzogchen, Zen, zelfrealisatie... of door non-dualiteit in het algemeen? Dan kan het heel inspirerend en verrijkend zijn om gelijkgestemden te ontmoeten!


Inspiratie: De bijeenkomsten zijn telkens opgebouwd rond een thema met betrekking tot het proces van ontwaken in de non-duale tradities. In een korte inleiding wordt het thema toegelicht. Het thema voor de volgende bijeenkomst vind je steeds op de pagina Thema's op de website van Advaita Brugge.


Meditatie: Na de inleiding volgt een meditatie van een uur, met een korte pauze in stilte om even de benen te strekken of naar het toilet te gaan. Hierin worden korte stukjes tekst afgewisseld met veel periodes van stilte die ons de nodige ruimte geven om de inhoud diep te laten doordringen. Die lange stiltes zijn essentieel om onze drukke geest de tijd te geven om eerst helemaal tot rust te komen en zo maximaal ontvankelijk te worden voor de non-duale wijsheid die onze 'ik' overstijgt.


Inspiratie: Na de meditatie, praten we even na in groep over wat bij ons leeft met betrekking tot het thema. Ook andere zaken die je geraakt of geboeid hebben rond non-dualiteit kun je delen in de groep. Op die manier leren we van elkaars ervaringen en inzichten. Deze contacten worden vaak ervaren als zeer ondersteunend en stimulerend. We sluiten de voormiddag af met een kopje koffie of thee en een gezellige babbel.


Deze groep komt elke laatste zondag van de maand samen in De Klaproos in Brugge, van 10u tot 12u.


Begeleiding: Filip De Loof


Meer informatie vind je op de website advaitabrugge.be.

תגובות


התגובות הושבתו לפוסט הזה.
bottom of page