top of page

zo 15 jan

|

Stiltecentrum Sarephta

Voorbij Klank - Klankbad met Nada Sound

Kom mee, en laat je vervoeren op een reis naar jezelf. Neem even tijd voor een moment volledig toegewijd aan jezelf in het hier en nu. Ga liggen en luister naar de klank. Je doet niets, je wil niets, je bent niets. Dat is het moment waar je je Zelf terugvindt en volledig in balans komt.

Activiteit is voorbij
Bekijk andere activiteiten
Voorbij Klank - Klankbad met Nada Sound
Voorbij Klank - Klankbad met Nada Sound

Tijd en locatie

15 jan 2023, 10:30 – 12:15

Stiltecentrum Sarephta, Ezelstraat 26, 8000 Brugge, Belgium

Over het evenement

Deze activiteit is voorbij. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

'Als je de geheimen van het heelal wilt ontdekken, dan moet je denken in termen van frequentie, energie en vibratie.' – Nikola Tesla

Energie

Zowel het vaste materiele als het subtiele energielichaam bestaan uit trillingen. Vanuit de wetenschap dat elke cel in je lichaam een bepaalde trilling heeft, komen alle cellen terug in balans als we de juiste vibratie toepassen.

Nada Sound brengt je een klankmassage op cellulair niveau waardoor je in een diepe staat van bewuste ontspanning komt en een diepgaand gevoel van oneindige ruimte kunt ervaren. Het geluid van de klankschalen brengt je weer in contact met de essentie van datgene waar jij en al het andere in het Universum van gemaakt is:

Geluid = Trilling = Frequentie = Energie

Meditatie

Door dit 'bad van geluid' word je net als bij meditatie in het huidige moment gebracht. Intense maar rustgevende frequenties en trillingen begeleiden en omringen je tijdens deze reis.

In een staat van diepe ontspanning wordt ons parasympathisch zenuwstelsel geactiveerd, en daarmee ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Begeleiding

Jorn Libeert, oprichter van Nada Sound en iMAGINE Events Asia, staat op de kruising van spiritualiteit, muziek en wetenschap en ondernemerschap.  Van het zingen van Vedische mantras en bhajans, akoestisch analoge instrumenten en elektronische binaurale muziekproductie, extatic dance DJ, tot de wijsbegeerte van Gita's en Tao Te Ching van oudsher, de moderne wetenschappen, en het ethisch ondernemen.

Zijn handgemaakte en meesterlijke Nepalese klankschalen, hebben 15 jaar met hem de wereld rondgereisd, Vietnam, Sri Lanka, India, Bali, Z.-Amerika... Vandaag bevindt hij zich na een 'full circle' terug in de roots van Belgie, met een brede visie op de wereld waarin we leven en steeds verwijzend naar de 'realiteit van het leven'.

De unieke stijl van Jorn kalmeert en geeft tegelijkertijd energie. Deze ervaring en diepgaand gevoel van oneindige ruimte is moeilijk onder woorden te brengen. Het is enkel te ervaren. 

Bekijk ook de website van Nada Sound >>>

Praktisch

Datum: zondag 15 januari 2023 van 10u30 tot 12u15

Deelnameprijs: 20 euro

Onthaal/inschrijvingen vanaf 10u. We starten stipt om 10u30

Praktisch: matjes zijn ter plaatse aanwezig, je kunt een eigen kussen en dekentje meebrengen

Locatie: Stiltecentrum Sarephta - Ezelstraat 26 - 8000 Brugge

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>

Deel dit evenement

bottom of page