top of page

Najaar 2024

|

Hof van Watervliet

Ervaar Meer Flow door Verbonden Ademen

Tijdens deze ervaringsgerichte workshop maak je kennis met Bewust Verbonden Ademen, een ademtechniek die je op eenvoudige wijze contact laat maken met je eigen levensenergie. Ga aan de slag met jezelf en leer hoe jij zelf terug flow brengt in jouw leven.

Ervaar Meer Flow door Verbonden Ademen
Ervaar Meer Flow door Verbonden Ademen

Tijd en locatie

Najaar 2024

Hof van Watervliet, Oude Burg 27, 8000 Brugge, België

Over het evenement

'Breathe, relax, let go, surrender. Explore who you really are. The power comes from within.'

(Geert De Vleminck)

Ervaar meer flow in je leven

Wist je dat bewust intenser en verbonden (zonder pauzes) ademen je denken uitschakelt, waardoor je automatisch toegang krijgt tot je onderbewustzijn?

En wist je dat jouw onderbewustzijn je leven stuurt voor meer dan 80%? Alleen weten we vaak niet meer wat daar allemaal opgeslagen zit. We hebben geen enkel benul meer op welke manieren we onszelf blokkeren om flow te voelen in ons leven.

Zolang de emotionele lading uit dat verleden niet geïntegreerd of afgerond is, achtervolgt het ons in het heden. Waardoor we vaak het gevoel hebben dat alles moeilijk of lastig is.

Wordt het niet eens tijd om daar wat dieper in te duiken?

Met rebirthing breathwork en het bewust verbonden ademen leren we terug te keren naar onze eigen essentie. We keren naar binnen en gaan op zoek naar waar we onszelf kunnen healen van ons verleden. 

Ga je mee op ontdekking? Neem het stuur van jouw leven terug in eigen handen. Ga aan de slag met jezelf en leer hoe jij zelf terug flow brengt in jouw leven.

Een flow vol van liefde, vreugde, innerlijke rust, vertrouwen, overvloed, eenheid en verbondenheid. Het is jou gegund!

Bewust verbonden ademen (Rebirthing Breathwork)

Bewust verbonden ademen is een ademtechniek die je op eenvoudige wijze leert contact maken met je eigen levensenergie. In praktische zin is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme. 

Het is een van de meest doeltreffende therapeutische en spirituele healingtechnieken. 

  • Je ademt lucht in om je innerlijke te 'verluchten'.
  • Je ademt zuurstof in om je cellen te zuiveren en te voeden.
  • Je 'ademt universele energie' waardoor je vibratie, je eigen energetische trilling, naar een hoger niveau gaat.

Deze workshop met Geert De Vleminck is in de eerste plaats ervaringsgericht. Je gaat zeker met nieuwe inzichten naar huis, maar je zal vooral gevoeld hebben hoe bewust verbonden ademen de energie door jouw hele wezen laat stromen. 

Rebirthing helpt om op een natuurlijke wijze balans te brengen op alle gebieden van je leven: zowel emotioneel, mentaal-psychologisch, spiritueel als lichamelijk. 

Adem mee in een groep van levenslustige mensen en ervaar de kracht van Bewust Verbonden Ademen alsook de groepsenergie die het allemaal nog sterker maakt. Schrijf meteen in en kies bewust voor totale ontspanning, transformatie van energie, en verbinding met al wat leeft. 

Breng een notitieblok en pen mee als je graag informatie/inzichten noteert tijdens de workshop. Matjes zijn ter plaatse aanwezig, maar je zorgt best voor een kussentje, dekentje en een extra paar kousen.

Geert De Vleminck

Geert De Vleminck, al 25 jaar vertrouwd met rebirthing breathwork, neemt je mee op reis. Geert had zijn eerste ervaring met bewust verbonden ademen (rebirthing) in 1999. Hij was zo verbaasd door de enorme kracht van deze eenvoudige techniek, de transformerende kracht van de eigen ademhaling, dat het hem sindsdien nooit meer losliet. 

Hij is Certified Breathwork Practitioner en sinds 2017 executive team member van de International Breathwork Foundation. Daarnaast heeft hij zich verdiept in Reiki, energetische massages, meditatie, alfa- en thetatraining, Sjamanisme, Een Cursus in Wonderen ...

Meer informatie over zijn verhaal en achtergrond vind je op zijn website joyoflifebreathwork.com.

Praktisch

Datum: najaar 2024

Deelnameprijs: 50 euro

Onthaal/inschrijvingen vanaf 13u. We starten stipt om 13u30.

Locatie: Hof van Watervliet (zaal 14) - Oude Burg 27 - 8000 Brugge

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>

Deel dit evenement

bottom of page