top of page

do 12 nov

|

Brugge St-Lodewijkscollege

Sharlih

De satsangs met Sharlih zijn erop gericht om de stille Essentie, je ware Zelf te ontdekken. Tijdens de dialoog kunnen onjuiste overtuigingen en beperkende patronen worden geëlimineerd, want de aard van de illusie is dat zij verdwijnt als we haar doorzien.

Activiteit is voorbij
Bekijk andere activiteiten
Sharlih
Sharlih

Tijd en locatie

12 nov 2020, 13:30 – 17:30

Brugge St-Lodewijkscollege, Magdalenastraat 30, 8200 Brugge, België

Over het evenement

Deze activiteit is voorbij. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

Ervaar de Stilte in jeZelf

De bijeenkomsten met Sharlih zijn erop gericht om de stille Essentie, je ware Zelf te ontdekken. Via dialoog en meditatie kunnen onjuiste overtuigingen en beperkende patronen worden geëlimineerd, want de aard van de illusie is dat zij verdwijnt als we haar doorzien.

Er is voldoende ruimte voor vragen over zelfrealisatie, maar veelal wordt een en ander helder in de stille energetische gevoelssfeer, waarin angsten en beperkende gedachten kunnen oplossen. Heb je eenmaal de innerlijke Ruimte, die Liefdevolle Stroom ontdekt dan wordt dit als Thuiskomen ervaren. 

De eigen subjectieve werkelijkheid staat niet los van de objectieve werkelijkheid. Ze zijn Een! Als je jezelf eenmaal van binnenuit kent, is het niet moeilijk meer om daar te verblijven, zodat die gevoelsmatige zijnssfeer zich kan uitbreiden. Niets wordt nog afgewezen en alle gekristalliseerde brokstukken krijgen de kans om op te lossen in dat open, onbegrensde, heldere Bewustzijn.

Sharlih

Mijn levenssituatie is de uitnodiging geweest om die Liefde te ontdekken die er altijd al was. In dat opzicht was het leven zoals het zich voordeed mijn leraar. Geen zachte leermeester helaas, maar blijkbaar nodig omdat ik nogal koppig, goedgelovig en bang was. 

Tijdens de overgang vond de verschuiving van denken naar bewustzijn plaats. Het was een afbraakproces - alles wat me dierbaar was werd me uit handen geslagen. Er bleef niets meer over van wat ik dacht te zijn, zelfs mijn doodsangst was niet echt. 

Maar door hem onder ogen te komen werd er gezien dat 'ik als persoon' niet bestond en dat er ook geen andere personen bestonden. Het waren niet meer dan beelden die versmolten in een zee van vloeibaar licht, stil en stralend. Een als al het leven, de leegte is vol, de vormen zijn vol met leegte, er is geen onderscheid.

Mijn uitnodiging is om dieper dan je denken te gaan en je ware zelf in zijn volle omvang te ervaren.

Praktisch

Datum: zondag 25/11/2018 (13u30-17u)

Deelnameprijs: 30 euro

Onthaal/inschrijvingen vanaf 12u45. We starten stipt om 13u30.

Locatie: Sint-Lodewijkscollege - Magdalenastraat 30 - 8200 Brugge

De bijeenkomst gaat door in een ruime zaal van het St-Lodewijkscollege, op 10 minuten wandelen van Brugge station (uitgang achterkant station, kant St-Michiels -> rechts door de tunnel voor voetgangers en fietsen -> Stationslaan -> 1e straat links, Magdalenastraat -> hoofdingang St-Lodewijkscollege). 

Als je met de wagen bent, kun je gratis parkeren voor het gebouw.

Maatregelen corona: er is een maximum aantal deelnemers zodat voldoende afstand tussen de stoelen kan bewaard worden; handgel wordt voorzien; de zaal wordt voldoende verlucht voor de start van de activiteit en tijdens de pauze.

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>

Deel dit evenement

bottom of page