top of page

vr 13 nov

|

Brugge St-Lodewijkscollege

Rita Bouwman

In deze bijeenkomst nodigt Rita Bouwman je op liefdevolle en heldere wijze uit om te ervaren wat het betekent om de beperkingen van het ‘Ik’, het ego-bewustzijn, te doorzien en vrijer te leven. Door echt te doorzien wat je werkelijk bent, vind je de rust en levenslust terug die je ten diepste zoekt.

Activiteit is voorbij
Bekijk andere activiteiten
Rita Bouwman
Rita Bouwman

Tijd en locatie

13 nov 2020, 13:30 – 17:30

Brugge St-Lodewijkscollege, Magdalenastraat 30, 8200 Brugge, België

Over het evenement

Deze activiteit is voorbij. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

Wakker Mens Zijn - Satsang met Rita Bouwman

Tijdens satsang onderzoeken we, onder begeleiding van een leraar, wie we werkelijk zijn, voorbij de beperkende identificatie met het ik of ego. Zo maken we contact met de universele stilte, rust en openheid die we delen met alle levende wezens.

Leven vanuit essentie

De bijeenkomsten met Rita Bouwman bieden de gelegenheid steeds dieper in Gewaarzijn te zinken en te ervaren wat er wezenlijk door jou geleefd wil worden. Er is in de bijeenkomst alle ruimte om vragen te stellen, je twijfels te onderzoeken en stilte te ervaren. We volgen de energie van het moment zonder vastomlijnd programma.

Wakker: Ervaren dat het ‘Ik’ veel ruimer is dan de persoon die ‘ik’ zegt. Vrij worden van de druk van gedachten en patronen.

Mens: Het doorzien dat we als mens dualiteit en afgescheidenheid ervaren. Je niet meer door deze illusie laten leiden in het dagelijkse leven.

Zijn: Emoties en gedachten ervaren als energieën die stromen door de ruimte die jij bent, zonder identificatie. Een krachtig JA aan leven.

Rita Bouwman

Rita is coach, trainer en spreker. Zij begeleidt trainingen en bijeenkomsten rondom non-dualiteit en energiewerk, zowel voor particulieren, scholen als het bedrijfsleven. Ze is steeds helder en liefdevol ‘to the point’ aanwezig, vanuit het diepe ervaren dat er geen beter of slechter, geen verder of er nog niet zijn, geen goeroe of leerling, kortom geen dualiteit is, maar simpelweg Zijn.

Praktisch

Datum: zondag 9/10/2016 (13u30-17u)

Deelnameprijs: 30 euro

Onthaal/inschrijvingen vanaf 12u45. We starten stipt om 13u30.

Locatie: Sint-Lodewijkscollege - Magdalenastraat 30 - 8200 Brugge

De bijeenkomst gaat door in een ruime zaal van het St-Lodewijkscollege, op 10 minuten wandelen van Brugge station (uitgang achterkant station, kant St-Michiels -> rechts door de tunnel voor voetgangers en fietsen -> Stationslaan -> 1e straat links, Magdalenastraat -> hoofdingang St-Lodewijkscollege). 

Als je met de wagen bent, kun je gratis parkeren voor het gebouw.

Maatregelen corona: er is een maximum aantal deelnemers zodat voldoende afstand tussen de stoelen kan bewaard worden; handgel wordt voorzien; de zaal wordt voldoende verlucht voor de start van de activiteit en tijdens de pauze.

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>

Deel dit evenement

bottom of page