top of page

vr 13 nov

|

Brugge St-Lodewijkscollege

Prajnaparamita

Prajnaparamita is een spirituele gids voor iedereen die verlangt naar innerlijke bevrijding. Haar onderricht verwijst naar het levende mysterie dat in elk van ons sluimert. Hier – in het hart van het leven – rust alles volkomen in zichzelf. Er hoeft niets begrepen, gedaan of opgelost te worden.

Activiteit is voorbij
Bekijk andere activiteiten
Prajnaparamita
Prajnaparamita

Tijd en locatie

13 nov 2020, 13:30 – 17:30

Brugge St-Lodewijkscollege, Magdalenastraat 30, 8200 Brugge, België

Over het evenement

Deze activiteit is voorbij. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

Satsang - Ontmoeting in het hart

Prajnaparamita is een spirituele gids voor iedereen die verlangt naar innerlijke bevrijding. Zij verwijst naar het levende mysterie dat in elk van ons sluimert. Hier – in het hart van het leven – rust alles volkomen in zichzelf. Er hoeft niets begrepen, gedaan of opgelost te worden. Het is de toewijding aan waarheid die het mysterie tot ontwaken brengt, waardoor je uiteindelijk wordt overspoeld door bevrijdende vrede en onvoorwaardelijke liefde. Hoewel Prajnaparamita een weids bereik van non-dualistisch onderricht heeft ontvangen, is haar expressie speels, verfrissend en van een grote eenvoud, in een voortdurende aanmoediging te ontspannen en te rusten in het licht van gewaarzijn.

De satsang wordt gegeven in het Nederlands.

Prajnaparamita

Prajnaparamita heeft haar leven gewijd aan het ontdekken van haar wezenlijke natuur. Na een zoektocht in psychologie, religie en filosofie ontmoette zij haar eerste leraar,  Alexander Smit, en onmiddellijk vertrouwde zij haar hart en haar leven toe aan zijn onderricht. Haar innerlijke pelgrimreis was begonnen.

Gepassioneerd ontving zij non-dualistisch onderricht uit de spirituele traditie van Nisargadatta en ook van Poonjaji in India. Het laatste stuk van haar ontwakende reis werd zij door ShantiMayi geïnspireerd, een leraar uit de Sacha-traditie (Sacha: waarheid in alles en allen), van wie zij uiteindelijk de opdracht tot het leraarschap heeft gekregen. 

Zij geeft al bijna 20 jaar wereldwijd satsang en retraites, waarvan de afgelopen 8 jaar vooral in Frankrijk op La Roseraie de Sacha, haar ‘Retreat Centre for Awakening and Natural living’. Meer informatie is te vinden op www.prajnaparamita.nl.

Praktisch

Datum: zondag 31/10/2020 (13u30-17u)

Deelnameprijs: 30 euro

Onthaal/inschrijvingen vanaf 12u45. We starten stipt om 13u30.

Locatie: Sint-Lodewijkscollege - Magdalenastraat 30 - 8200 Brugge

De bijeenkomst gaat door in een ruime zaal van het St-Lodewijkscollege, op 10 minuten wandelen van Brugge station (uitgang achterkant station, kant St-Michiels -> rechts door de tunnel voor voetgangers en fietsen -> Stationslaan -> 1e straat links, Magdalenastraat -> hoofdingang St-Lodewijkscollege). 

Als je met de wagen bent, kun je gratis parkeren voor het gebouw.

Maatregelen corona: er is een maximum aantal deelnemers zodat voldoende afstand tussen de stoelen kan bewaard worden; handgel wordt voorzien; de zaal wordt voldoende verlucht voor de start van de activiteit en tijdens de pauze.

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>

Deel dit evenement

bottom of page