top of page

do 12 nov

|

Brugge St-Lodewijkscollege

Paul Smit

Paul Smit laat je lachen, zet je aan het denken en confronteert je met ideeën die je wereld op z’n kop kunnen zetten. Hij verspreidt met veel enthousiasme de leer van non-dualiteit, ook wel advaita genoemd, een eeuwenoude Indiase stroming die draait om 1 inzicht: het leven bestuurt jou ipv andersom.

Activiteit is voorbij
Bekijk andere activiteiten
Paul Smit
Paul Smit

Tijd en locatie

12 nov 2020, 13:30 – 17:30

Brugge St-Lodewijkscollege, Magdalenastraat 30, 8200 Brugge, België

Over het evenement

Deze activiteit is voorbij. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

Innerlijke rust en bevrijding

Tijdens deze luchtige en interactieve dag belichten we het dagelijks leven (werk, relaties, de liefde, verslaving, opvoeding) vanuit de non-duale visie. Veel kramp en stress komt voort vanuit overtuigingen die we hebben over onszelf en over de mensen om ons heen.

We leven met veel piekergedachten en proberen onze problemen op te lossen door hard na te denken. Zodra je echter inziet wie of wat je werkelijk bent, lost een wereld van pijn op. Het leven gaat na het ontwaken gewoon verder, maar dan meer vanuit innerlijke rust en bevrijding.

Bekijk ook dit Youtube filmpje waarin Paul Smit het heeft over zijn nieuwe boek: ‘Verlichting in de liefde’. Tijdens de bijeenkomst zal Paul uiteraard dieper ingaan op dit thema en zal er uitvoerig gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Paul Smit

Filosoof en cabaretier Paul Smit is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij studeerde af op de ‘evolutie van het menselijk bewustzijn’ en schreef onder andere de boeken ‘Praten over bewustzijn’, ‘Non-dualiteit voor managers’, ‘Verlichting voor luie mensen’ en recent ook ‘Verlichting in de liefde’. Daarnaast maakte hij de film ‘Alles over niets’, een film die je via tal van herkenbare situaties uitnodigt de dagelijkse ‘ratrace’ van het leven los te laten door een volledige verandering van zienswijze.

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>

Deel dit evenement

bottom of page