top of page

Tijdstip nog te bepalen

|

Hof van Watervliet

Non-dualiteit en Zelfliefde

Voorbij alle oordelen over jezelf vind je het open, niet-geconditioneerde non-duale Bewustzijn. Dat blijkt de bron van inspiratie, liefde en mededogen te zijn waar je altijd naar op zoek was. Workshop begeleid door Alexander Zöllner.

Activiteit is voorbij
Bekijk andere activiteiten
Non-dualiteit en Zelfliefde
Non-dualiteit en Zelfliefde

Tijd en locatie

Tijdstip nog te bepalen

Hof van Watervliet, Oude Burg 27, 8000 Brugge, België

Over het evenement

Deze activiteit is voorbij. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

De weg van het hart

  • Zelfliefde als basis voor non-duale spirituele ontwikkeling
  • Terugkeer in het ‘Grote Hart’ van non-duaal Gewaarzijn 

Liefde

Non-dualiteit is, net als liefde, volkomen ongrijpbaar, grenzeloos en zonder oordeel. Beide zijn zij datgene waar wij het diepste naar verlangen. Misschien zijn zij wel hetzelfde! 

Als reiziger op het spirituele pad voelen we die liefde vaak wel in de teksten die we lezen of bij de leraren die we bezoeken, maar niet in onszelf. Integendeel, bewust of onbewust zijn we ervan overtuigd dat we niet helemaal oké zijn, dat er iets ontbreekt of nog bereikt moet worden. Daardoor raken we verwikkeld in een levenslange poging om 'goed' te worden, om eindelijk wél te voldoen. Die inspanning toont zich zowel in ons dagelijks leven als op het spirituele pad met 'Verlichting' als de eeuwige stip aan de horizon ...

Zelfliefde

Voorbij alle oordelen over jezelf vind je het open, niet-geconditioneerde non-duale Bewustzijn. Dat blijkt de bron van inspiratie, liefde en mededogen te zijn waar je altijd naar op zoek was. 

Workshop

De workshop is ervaringsgericht. De inleiding wordt aangevuld met verschillende meditaties en werkvormen. Daardoor ervaar je zelf de kracht van zelfliefde en het effect daarvan op de afstemming op non-duaal Gewaarzijn. Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Contact met het ruimhartige bewustzijn van de ziel.  
  • Verkennen van de ‘innerlijke criticus’ zodat je die achter je kunt laten. 
  • Directe introductie in de ‘grond’ van non-duaal Gewaarzijn. 

Moeiteloos Geluk

De workshop is gebaseerd op het nieuwste boek van Alexander: Moeiteloos Geluk. Een beschrijving met praktische oefeningen waarin non-duaal Gewaarzijn de bron is van wijsheid, liefde en geluk.

Alexander Zöllner

Alexander is spiritueel leraar en bewustzijnstrainer met een achtergrond in advaita-vedanta en het boeddhistische dzogchen. Hij is oprichter van Art of Life, een centrum voor non-duale bewustzijnsontwikkeling. Meer informatie over zijn achtergrond vind je op de website https://www.artoflife.nu/art-of-life/ 

Praktisch

Datum: najaar 2022

Deelnameprijs: 75 euro (inclusief water/koffie/thee tijdens de pauzes en soep tijdens de lunchpauze)

Onthaal/inschrijvingen vanaf 10u. We starten stipt om 10u30.

Locatie: Hof van Watervliet (zaal 14) - Oude Burg 27 - 8000 Brugge

Maatregelen corona (indien nodig): er is een maximum aantal deelnemers zodat voldoende afstand tussen de stoelen kan bewaard worden; de zaal wordt voldoende verlucht voor de start van de activiteit en tijdens de pauze.

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>

Deel dit evenement

bottom of page