top of page

wo 15 jun

|

Online activiteit

Meditatief zelfonderzoek (online)

Online samenkomst waarin meditatie en zelfonderzoek centraal staan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Meditatief zelfonderzoek (online)
Meditatief zelfonderzoek (online)

Tijd en locatie

15 jun 2022 19:00 – 20:00

Online activiteit

Over het evenement

Deze activiteit is voorbij. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

Tweewekelijks komen we online samen in een meditatiegroepje waar we zelfonderzoek en meditatie samenbrengen. Er wordt een begeleide meditatie voorzien waarin een bepaald aspect van onze non-duale aard in zicht wordt gebracht. Een meditatie van ongeveer een half uur en daarna is er nog voldoende ruimte voor integratie door er in groep over na te babbelen. Door uitdrukking te geven in woorden kan het woordloze paradoxaal genoeg vaak nog beter zijn werk verderzetten.

Het gaat om meditatief zelfonderzoek, dus niet om meditatief verwijlen in een aangename toestand. Dankzij meditatieve helderheid onderzoeken we actief wat onze ware aard precies is, onze ware natuur die al vrij is. Zo kan dit ook ontdekt worden en erkend blijven buiten de meditatie om, in het dagdagelijkse leven. Er wordt in elke bijeenkomst ook een oefening meegegeven om het zelfonderzoek verder door te trekken naar ons leven. Dat is het doel van zelfonderzoek: komen tot een grondige integratie van het inzicht (in onze ware aard) in het leven van alledag.

Deze bijeenkomsten gaan door elke eerste en derde woensdag van de maand, telkens van 19u tot 20u.

Begeleiding: Steve Dubois

Als je nog niet eerder deelnam, meld je dan eerst aan via vooraf.be/meditatiegroep.

Deel dit evenement

bottom of page