top of page

zo 17 dec

|

Swargahealing Beernem

Ademmeditatie Quantum Light Breath

Door de combinatie van een volle diepe ademhaling en inspirerende muziek ga je een diepgaand meditatieproces in. Je geeft jezelf een energiedouche en zuivert lichaam, geest en ziel.

Ademmeditatie Quantum Light Breath
Ademmeditatie Quantum Light Breath

Tijd en locatie

17 dec 2023 10:30 – 12:00

Swargahealing Beernem, Waterstraat 5, 8730 Beernem, België

Over het evenement

'Volg met je aandacht de instroom en de uitstroom van de lucht. Met iedere ademhaling geef je je lichaam energie. Laat het doordringen tot in iedere cel. Deze volle diepe adem zal je van al het onnodige bevrijden en brengt je weer thuis in je essentie.' (Taetske Kleijn)

Quantum Light Breath

De Quantum Light Breath (QLB) is een krachtige geleide meditatie waarbij je een tijdlang je aandacht richt op je ademhaling. Door met aandacht vol en diep te ademen geef je jezelf extra energie die je lichaam gebruikt om zichzelf te zuiveren. 

De combinatie van een volle diepe ademhaling en inspirerende muziek zorgt voor een diepgaand meditatieproces. Oude emoties kunnen worden verwerkt en losgelaten. Het contact met de innerlijke stilte herstelt zich, waardoor natuurlijke heling kan plaatsvinden. Je pure levensenergie komt vrij. 

De adem verenigt je ieder moment opnieuw met het Hier en Nu. Het resultaat is dat je meer in balans bent, meer ontspannen en levendig, meer jezelf. 

(bron: tsuki.org en georghubner.nl)

De meditatie wordt afgesloten met een stiltemoment (liggend) om zo gewaar te worden wat de beoefening je heeft gebracht. Matjes, kussens en dekens zijn ter plaatse beschikbaar. Daarna kan er nog even nagepraat worden bij een kopje thee.

 

Begeleiding: Koen Lootens

Van jongs af aan koesterde Koen een diepe interesse in levensvragen en spiritualiteit. Koen volgde meerdere opleidingen in metafysisch denken. Hij nam cursussen in de toegepaste New Thought-filosofie aan de Omni School onder leiding van Corey van Loon. In 2002 leerde hij Jaspal Singh kennen en bezocht acht keer India, waar hij leerde wat mediteren echt inhoudt. 

In 2013 voltooide hij een opleiding in mindfulness en studeerde in 2015 af als meditatieleraar na een tweejarige opleiding aan het Nederlof Centrum in Amsterdam. In 2016-2017 voltooide hij een volledige opleiding in REIKI USUI SHIKI RYOHO, gevolgd door verschillende andere specialisaties in de jaren erna, waaronder Access Bars Practitioner en diverse body-processen. 

Nu deelt Koen zijn uitgebreide kennis en ervaring in meditatie graag met anderen via zijn meditatiecentrum Swargahealing.

Praktisch

  • Datum: zondag 17 december - 10u30 tot 12u
  • Er volgt nog een sessie op zondag 21 januari.
  • Deelnameprijs: 15 euro
  • Onthaal: vanaf 10u15. We starten stipt om 10u30.
  • Locatie: Swargahealing - Waterstraat 5 - 8730 Beernem

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>

Deel dit evenement

bottom of page