top of page

zo 10 sep

|

Hof van Watervliet

Word Kwantumcreator: visualisatie- en manifestatietechnieken

Het kwantumveld is niet leeg, het bevat oneindige mogelijkheden (frequenties) die je kan materialiseren in de fysieke wereld. In deze workshop leer je manifesteren via verschillende eenvoudige visualisatieoefeningen, die je gemakkelijk kunt integreren in je dagelijks leven.

Activiteit is voorbij
Bekijk andere activiteiten
Word Kwantumcreator: visualisatie- en manifestatietechnieken
Word Kwantumcreator: visualisatie- en manifestatietechnieken

Tijd en locatie

10 sep 2023, 13:00 – 16:30

Hof van Watervliet, Oude Burg 27, 8000 Brugge, België

Over het evenement

Deze activiteit is voorbij. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

'We leven in een wereld die ontkent dat de binnenwereld een effect heeft op buitenwereld. Dit werkt niet meer.'

(Dianne Collins)

Het kwantumveld is niet leeg. Het zit vol energie, frequenties en informatie. Er zijn oneindige mogelijkheden (frequenties) in het kwantumveld die je kan materialiseren in de fysieke wereld. Voor elke wens bestaat er namelijk een potentieel in het kwantumveld. Hoe word je nu (kwantum)creator en neem je de regie over je leven terug in eigen handen?

Visualiseren is de missing link. Het is het verbindingsstuk tussen de binnenwereld (projector) en de buitenwereld (projectie). Het is de grijptang die de oneindige mogelijkheden in het kwantumveld omzet in de fysieke realiteit (manifesteren). Met visualiseren heb je de pen in handen waarmee je je levensverhaal zelf kan schrijven. Het is met andere woorden meer dan een skill, het is een levensstijl.

Tijdens deze workshop leer je verschillende eenvoudige, krachtige en doeltreffende visualisatieoefeningen. Daarnaast ontdek je manieren om visualisatie gemakkelijk te integreren in je dagelijkse leven. Je leert communiceren met het intelligente kwantumveld waardoor je het kunt benutten als een ongelimiteerde bondgenoot. 

Na het volgen van deze workshop:

  • Weet je hoe je het nieuwe kwantumwereldbeeld kan omzetten in de praktijk en kan integreren in je dagelijkse leven.
  • Weet je wat visualiseren en manifesteren is en hoe je op een effectieve manier kunt visualiseren.
  • Weet je hoe je je persoonlijke wens kan omzetten in een gerichte visualisatie.
  • Word je een kwantumcreator en neem je de regie terug in eigen handen.

"You only get in life what you have the courage to ask for. Believe that the quantum mind will answer your call and help you."

(Bruce Lipton)

Breng een notitieblok en pen mee als je graag informatie/inzichten noteert tijdens de workshop. Na afloop wordt de volledige presentatie naar je doorgemaild.

Bekijk de presentatie van de workshop 'Bewustzijn en het kwantumveld'.

Kathleen Koninkx

Kathleen Koninkx (1979) is schrijfster, researcher, visualisatie-expert, kwantumcreator en spreker. Zij is de bezieler van de website 'Innerlijke staatsgreep'. Kathleen heeft meer dan 20 jaar ervaring op gebied van visualiseren en manifesteren. De laatste 10 jaar heeft ze zich intens verdiept in de wondere wereld van de kwantumfysica. En meer specifiek in hoe het kwantumveld onze fysieke realiteit creëert. Als researcher en schrijfster is het haar specialiteit om 'ongrijpbare' concepten te vertalen in hapklare, gebruiksvriendelijke inzichten die je gemakkelijk kan implementeren in je dagelijkse leven.

Bekijk ook de website van Kathleen >>>

Praktisch

Datum: zondag 10 september - 13u tot 16u30.

Deelnameprijs: 50 euro (koffie/thee/koekjes tijdens de pauze inbegrepen)

Onthaal/inschrijvingen vanaf 12u30. We starten stipt om 13u.

Locatie: Hof van Watervliet (zaal 14) - Oude Burg 27 - 8000 Brugge

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>

Deel dit evenement

bottom of page