top of page

vr 13 nov

|

Brugge St-Lodewijkscollege

Headless Way - Richard Lang

Tijdens deze workshop ontdek je een verfrissend moderne en verbazend eenvoudige manier om te ontdekken wie je werkelijk bent – het grenzeloze, tijdloze bewustzijn dat het Ware Zelf van iedereen is.

Activiteit is voorbij
Bekijk andere activiteiten
Headless Way - Richard Lang
Headless Way - Richard Lang

Tijd en locatie

13 nov 2020, 13:30 – 17:30

Brugge St-Lodewijkscollege, Magdalenastraat 30, 8200 Brugge, België

Over het evenement

Deze activiteit is voorbij. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

De Headless Way - Zien wie je werkelijk bent

In de workshop word je begeleid door middel van bewustzijnsoefeningen die je uitnodigen het verschil te zien tussen wat je voor anderen bent, jouw verschijning, en wat je voor jezelf bent, jouw werkelijkheid. Er wordt niet verwacht dat je iets gelooft of je iets voorstelt. Het klinkt verbijsterend, maar er wordt van jou alleen gevraagd te kijken, en te zien…

Wat een schat vind je als je kijkt: Alles is in jou. Kom naar de workshop en ontdek deze mooie, diepe waarheid over jezelf. En herontdek daarna wie je werkelijk bent in je dagelijkse leven, waar en wanneer ook.

Engelstalige workshop met Nederlandse vertaling door Luc Vermeeren.

Richard Lang

Richard Lang zag voor het eerst wie hij werkelijk was in een workshop met de Engelse filosoof Douglas Harding in 1970. Sindsdien heeft hij zijn leven gewijd aan het Zien, en aan het delen van deze eenvoudige, toegankelijke Weg. Hij publiceerde enkele boeken – Seeing Who You Really , Open To The Source en Celebrating Who We Are – en recent het stripverhaal over het leven van Douglas Harding: The Man with No Head. Hij publiceerde ook verschillende video’s en een CD. Op zijn website (www.headless.org) vind je heel wat gratis oefeningen, video’s, teksten…

Praktisch

Datum: zondag 18/6/2017 (13u30-17u)

Deelnameprijs: 30 euro

Onthaal/inschrijvingen vanaf 12u45. We starten stipt om 13u30.

Locatie: Sint-Lodewijkscollege - Magdalenastraat 30 - 8200 Brugge

De bijeenkomst gaat door in een ruime zaal van het St-Lodewijkscollege, op 10 minuten wandelen van Brugge station (uitgang achterkant station, kant St-Michiels -> rechts door de tunnel voor voetgangers en fietsen -> Stationslaan -> 1e straat links, Magdalenastraat -> hoofdingang St-Lodewijkscollege). 

Als je met de wagen bent, kun je gratis parkeren voor het gebouw.

Maatregelen corona: er is een maximum aantal deelnemers zodat voldoende afstand tussen de stoelen kan bewaard worden; handgel wordt voorzien; de zaal wordt voldoende verlucht voor de start van de activiteit en tijdens de pauze.

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>

Deel dit evenement

bottom of page