top of page

Activiteit is voorbij

|

Hof van Watervliet

Workshop Bewust Verbonden Ademen (Rebirthing)

Tijdens deze ervaringsgerichte workshop maak je kennis met Bewust Verbonden Ademen, een ademtechniek die tot doel heeft op eenvoudige wijze contact te maken met de eigen levensenergie. Je leert loslaten wat er niet meer hoeft te zijn en ervaart een diepe innerlijke rust en verbondenheid.

Workshop Bewust Verbonden Ademen (Rebirthing)
Workshop Bewust Verbonden Ademen (Rebirthing)

Tijd en locatie

Activiteit is voorbij

Hof van Watervliet, Oude Burg 27, 8000 Brugge, België

Over het evenement

Deze activiteit is voorbij. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten.

'Breathe, relax, let go, surrender. Explore who you really are. The power comes from within.'

(Geert De Vleminck)

Bewust Verbonden Ademen (Rebirthing Breathwork)

Bewust verbonden ademen is een ademtechniek die je op eenvoudige wijze leert contact maken met je eigen levensenergie. In praktische zin is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme. Het is een van de meest doeltreffende therapeutische en spirituele healingtechnieken. 

 • Je ademt lucht in om je innerlijke te 'verluchten'.
 • Je ademt zuurstof in om je cellen te zuiveren en te voeden.
 • Je 'ademt universele energie' waardoor je vibratie, je eigen energetische trilling, naar een hoger niveau gaat.

Tijdens deze workshop met Geert De Vleminck krijg je inzichten aangereikt die je meer eenheid, verbondenheid, liefde, levensvreugde en innerlijke rust doen ervaren. Via bewust verbonden ademen en het blootleggen van onbewuste negatieve overtuigingen (je 'persoonlijke leugens') bevrijd je jezelf van alles wat jou op dit moment blokkeert. 

Op het programma

 • Introductie: Geert vertelt hoe deze ademtechniek hem gered heeft uit een spiraal van depressie, antidepressiva en slaapmedicatie
 • Wat zijn de belangrijkste ademtechnieken?
 • Duiding bij de werking van het zenuwstelsel
 • De persoonlijke leugen: hoe ontdek je onbewuste blokkerende gedachtes en hoe kun je die transformeren?
 • Pauze
 • Ademcirkel: energetische ademsessie die je helpt je vitale levenskracht te verhogen, los te laten wat er niet meer hoeft te zijn en innerlijke rust en verbondenheid te ontdekken
 • Integratie
 • Deelronde

Deze workshop is in de eerste plaats ervaringsgericht. Je gaat zeker met nieuwe inzichten naar huis, maar je zal vooral gevoeld hebben hoe bewust verbonden ademen de energie door jouw hele wezen laat stromen. Rebirthing helpt om op een natuurlijke wijze balans te brengen op alle gebieden van je leven: zowel emotioneel, mentaal-psychologisch, spiritueel als lichamelijk. 

Adem mee in een groep van levenslustige mensen en ervaar de kracht van Bewust Verbonden Ademen alsook de groepsenergie die het allemaal nog sterker maakt. Schrijf meteen in en kies bewust voor totale ontspanning, transformatie van energie, en verbinding met al wat leeft. 

Breng een notitieblok en pen mee als je graag informatie/inzichten noteert tijdens de workshop. Matjes zijn ter plaatse aanwezig, maar je zorgt best voor een kussentje, dekentje en een extra paar kousen.

Geert De Vleminck

Geert had zijn eerste ervaring met bewust verbonden ademen (rebirthing) in 1999. Hij was zo verbaasd door de enorme kracht van deze eenvoudige techniek, de transformerende kracht van de eigen ademhaling, dat het hem sindsdien nooit meer losliet. 

Hij is Certified Breathwork Practitioner en sinds 2017 executive team member van de International Breathwork Foundation. Daarnaast heeft hij zich verdiept in Reiki, energetische massages, meditatie, alfa- en thetatraining, Sjamanisme, de Cursus in Wonderen ...

Meer informatie over zijn verhaal en achtergrond vind je op zijn website joyoflifebreathwork.com.

Praktisch

Datum: zondag 26 november - 13u30 tot 17u15

Deelnameprijs: 50 euro (koffie/thee/koekjes tijdens de pauze inbegrepen)

Onthaal/inschrijvingen vanaf 13u. We starten stipt om 13u30.

Locatie: Hof van Watervliet (zaal 14) - Oude Burg 27 - 8000 Brugge

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>

Deel dit evenement

bottom of page