top of page

zo 23 jun

|

Beernem - Swargahealing

Ademmeditatie Quantum Light Breath

Door de combinatie van een volle diepe ademhaling en inspirerende muziek ga je een diepgaand meditatieproces in. Je geeft jezelf een energiedouche en zuivert lichaam, geest en ziel.

Ademmeditatie Quantum Light Breath
Ademmeditatie Quantum Light Breath

Tijd en locatie

23 jun 2024, 10:30 – 12:00

Beernem - Swargahealing, Waterstraat 5, 8730 Beernem, België

Over het evenement

'Volg met je aandacht de instroom en de uitstroom van de lucht. Met iedere ademhaling geef je je lichaam energie. Laat het doordringen tot in iedere cel. Deze volle diepe adem zal je van al het onnodige bevrijden en brengt je weer thuis in je essentie.' (Taetske Kleijn)

Quantum Light Breath

De Quantum Light Breath (QLB) is een krachtige geleide meditatie waarbij je een tijdlang je aandacht richt op je ademhaling. Door met aandacht vol, diep en verbonden te ademen (breathwork) geef je jezelf extra energie die je lichaam gebruikt om zichzelf te zuiveren. 

De combinatie van een volle diepe ademhaling en inspirerende muziek zorgt voor een diepgaand meditatieproces. Oude emoties kunnen worden verwerkt en losgelaten. Het contact met de innerlijke stilte herstelt zich, waardoor natuurlijke heling kan plaatsvinden. Je pure levensenergie komt vrij. 

De adem verenigt je ieder moment opnieuw met het Hier en Nu. Het resultaat is dat je meer in balans bent, meer ontspannen en levendig, meer jezelf. 

(bron: tsuki.org en georghubner.nl)

De meditatie wordt afgesloten met een stiltemoment (liggend of zittend) om zo gewaar te worden wat de beoefening je heeft gebracht. Matjes, kussens en dekens zijn ter plaatse beschikbaar. Daarna kan er nog even nagepraat worden bij een kopje thee.

 

Begeleiding: Koen Lootens (Swargahealing)

Koen heeft als doel om meer rust te brengen in het leven van de mensen die hij ontmoet, zodat ze stress kunnen loslaten, overzicht krijgen in hun leven en zichzelf elke dag beter leren kennen.

Hij volgde onder meer de volgende opleidingen: meditatieleraar (Nederlof Centrum Amsterdam), Reiki Usui Shiki Ryoho, Access Bars Practitioner en Body Processen, lachanimator/lachyoga.

In 2017 richtte Koen bij hem thuis in Beernem het meditatiecentrum Swargahealing op. 

Daar biedt hij zowel groepsactiviteiten aan als individuele begeleiding. Zijn aanbod voor groepen bestaat uit meditatie, relaxatietherapie, ontspanningstechnieken, mantra meditatie, lachyoga. Individueel kan je bij hem terecht voor: Reiki behandeling, Access Bars en Body Process behandelingen (energetisch lichaamswerk), natuurwandelingen met coaching ...

Praktisch

  • Volgende data: zondag 23 juni - 10u30 tot 12u
  • Deelnameprijs: 15 euro
  • Onthaal: vanaf 10u15. We starten stipt om 10u30.
  • Locatie: Swargahealing - Waterstraat 5 - 8730 Beernem

Vragen? Contacteer ons via het contactformulier >>>

Deel dit evenement

bottom of page